Ros til madudbud i Københavns Lufthavn

københavns lufthavn madTURISME: Københavns Lufthavn har angiveligt verdens bedste udbud af spisesteder. I hvert fald har den netop landet pris som lufthavnen med “Verdens bedste cafe- og restaurantudvalg.”

Passagerne i Københavns Lufthavn kan i dag vælge mellem 34 restauranter og cafeer, der byder på alt fra hurtige snacks til måltider på højt gastronomisk niveau.

Sidste år rejste 26 mio. passagerer gennem lufthavnen, og arbejdet med at give passagerne en god rejseoplevelse er nu belønnet med pris som den lufthavn, der har verdens bedste café- og restaurantudvalg. Det skete ved den internationale FAB Awards i Geneve sidste uge.

Prisen glæder Lise Ryevad, director for Airport Sales i Københavns Lufthavn:
“Vi arbejder konstant på at tilbyde vores passagerer oplevelser med en variation af caféer og restauranter i høj kvalitet. F&B-prisen viser, at vi er på rette vej.”

“En ganske væsentlig del af Danmarks og Københavns succes som rejsemål er det store internationale gennembrud for den nye nordiske madkultur. Det skal lufthavnen også afspejle,” siger Lise Ryevad.

FAB-priserne (Food and Beverage) er stiftet af branchemediet The Foodie Report, en del af den britiske forlagskoncern Moodie.