7.2 C
København
tirsdag 23. maj 2017

NYHEDER TURISME

Nordisk samarbejde om flere turister

TURISME: Fælles markedsføring af Norden på fjernmarkeder som USA og Kina og samarbejde om innovation, digitalisering, statistik og forskning er indsatsområder i det kommende samarbejde.

Turistbranchen vil styrke nordjysk vækst

TURISME: Erhvervslivet og politikere i Nordjylland går sammen om at forbedre vækst gennem turisme. Målet er bl.a. at tiltrække flere turister.
Top banner

300 danske serviceambassadører

TURISME: Rekrutteringsbureauet Help@Head har netop rundet sine 300 første service ambassadører. Rejsebranchen mangler kvalificeret arbejdskraft – dem skaffer Help@Head. ”Vi giver arbejdsgiverne mulighed for hurtigt...

Charterselskaberne skal overleve på landjorden

WEEKENDKLUMME: For nylig meldte både Bravo Tours og Spies om prisstigninger på visse hoteller på Mallorca på op til 20 procent. Forlad dem bare i tide, de kommer nok til at savne jer.
Top banner

FLERE NYHEDER TURISME

Nordisk turisme burde stå langt mere sammen

BAKSPEJLET: De nordiske erhvervsministre har på et møde i Bergen besluttet at øge samarbejdet omkring turismen. Det ville også være svært at gøre det modsatte. Selv ikke en skandinavisk stand i Disney World kunne man blive enige om.

Så gik uge 20

WEEKENDMAGASINET: Den dyre kaffe på Markuspladsen – Påsken er ingen undskyldning – DSBs topchef om sit image – Skal man tie stille for at blive hørt?

VEJRET I DAG

København
clear sky
7.2 ° C
9 °
5 °
93%
1.5kmh
0%
ons
14 °
tors
16 °
fre
20 °
lør
21 °
søn
23 °