1.3 C
København
torsdag 23. marts 2017
Top banner

NYHEDER CRUISE

31 danskere til verdens største krydstogtmesse i USA

CRUISE: Den danske krydstogtbranche, der i år kan se frem ny rekord med over en million krydstogtgæster i Danmark, var stærkt repræsenteret når verdens største krydstogtmesse i disse dage holdes i Florida.

Børnefamilier på krydstogt

WEEKENDTIPS: Det kræver næsten en studiekreds eller et forskningsprojekt at finde ud af et krydstogt for hele familien. Og hvad koster det egentlig. –Swimmingpool for blebørn.
Top banner

Krydstogtsforøgelse i Københavns Havn

CRUISE: Årets krydstogtsæson i Københavns Havn bliver rekordstor. ”Vi ser frem til at betjene de mange skibe og gæster, så de får et godt indtryk af deres ophold i København,” siger den krydstogtansvarlige i havnen.

Så gik uge 7

WEEKENDMAGASIN: 70.000 fugle skudt for at sikre flytrafikken i New York – Fremtiden tilhører de mellemstore krydstogtskibe – Folk i Jylland kan godt være rare – Syg kapitalisme hærger luftfarten i Danmark.
Top banner

FLERE NYHEDER CRUISE

DFDS huser Zulu Awards

CRUISE: Den 2. februar optages TV2 Zulu Awards på DFDS Pearl Seaways. Skibet bliver i Københavns Havn til midnat. Næste morgen har rederiet ”tømmermændsbrunch”. Programmet sendes 5. februar.

Nyt krydstogtskib navngivet i Singapore

CRUISE: Krydstogtskibet Seabourn Encore blev forleden navngivet af sangeren Sara Brigtman i Singapore med 1.200 inviterede – herunder et dansk krydstogt-rejsebureau.

VEJRET I DAG

København
clear sky
1.3 ° C
3 °
0 °
93%
1kmh
0%
fre
7 °
lør
7 °
søn
9 °
man
10 °
tirs
10 °