7.2 C
København
tirsdag 23. maj 2017

Stor luftfartsgruppe får ny chef i Danmark

LUFTFART: Med erfaring fra SAS og senest reservationssystemet Travelport er en dansker fra næste måned ny salgschef i Danmark for to af Europas største flyselskaber. Hun erstatter landechefen, der har fået nyt job.

Flyselskab hylder New Yorks politi

LUFTFART: JetBlue, der har JFK-lufthavnen i New York som hovedbase, har fået specialmalet et fly for at hylde New York City Police Department.
Top banner

Ryanair tester gennemgående trafik

LUFTFART: Europas største flyselskab kan være på vej til at blive netværksselskab. Nu prøvekøres ændring – frem for kun at have ruter fra A til B, tilbydes som forsøg flyvninger – med bagage - via én lufthavn til andre.

Jet Time fortsætter tilpasning

LUFTFART: Det danske flyselskab har netop sagt farvel til det sidste af de fem B737-fragtfly - og den 2. september letter sidste ATR-flyvning. ”Herefter har vi kun B737-passagerfly – og fyldte ordrebøger,” siger den adm. direktør.
Top banner

FLERE NYHEDER AIRLINES

Air Greenland skal have ny koncernchef

LUFTFART: Air Greenland har med kort varsel sagt farvel til sin adm. direktør de seneste fire år. Flyselskabets bestyrelsesformand vil ikke sige, om den adm. direktør blev fyret.

Svensk flyskat vil koste 7.000 jobs

LUFTFART: Det bliver næsten en økonomisk katastrofe, hvis Sverige som planlagt fra årsskiftet indfører skat på flyrejser, advarer generalsekretær i den svenske arbejdsgiverorganisation Svenskt Flyg på et møde hos Dansk Industri i København.

VEJRET I DAG

København
clear sky
7.2 ° C
9 °
5 °
93%
1.5kmh
0%
ons
14 °
tors
16 °
fre
20 °
lør
21 °
søn
23 °