Ny kommerciel chef for Star Tour Danmark

0
Gorm Pedersen.  Ny chef i Star Tour Danmark.
Gorm Pedersen. Ny chef i Star Tour Danmark.

CHARTERBRANCHEN: Efter at både Birthe Madsen og Stig Elling har forladt Star Tour har det knebet med de danske røster. Nu er der udnævnt en country manager som sammen med den nye pressechef skal køre parløb på det danske marked.

Hvem er egentlig den ny chef for Star Tour i Danmark? Det spørgsmål har flere fremsat i den senere tid både i og uden for branchen. Der har faktisk været en sådan hele tiden. Der er bare ikke rigtigt nogen, der har opdaget det.

Nikolai Johnsen har på udmærket vis forsøgt at løfte arven efter en meget synlig Stig Elling. Noget sådan tager tid og kræver støtte fra toppen af direktionen, som til gengæld sidder i Stockholm. Nationalitet eller ej. Det spiller fortsat en rolle i charterbranchen i en kamp mod primært Spies og Bravo Tours og alle andre.

Det har Star Tour taget konsekvensen af og udnævnt 42-årige Gorm Pedersen som ny country manager (landechef) med ansvar for kommercielle aktiviteter og med sæde i ledergruppen i TUI Nordic under Distribution & Online.

”Der er mange valg at tage i disse år i branchen, og i Star Tour har vi et godt varemærke. Jeg er stolt over at skulle arbejde med teamet i Danmark,” siger Gorm Pedersen, som siden 1999 har været i Star Tour og ligesom Birthe Madsen i sin tid har været rejseleder i den blå skjorte.

Gorm Pedersen kommer fra en stilling som seniormanager product TUI Nordic. Han er uddannet i Tourisme Management fra Plymouth University, og han er i fuld gang med at færdiggøre en MBA fra Niels Brock Executive/Middlesex i London.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz