Københavnsk søndagsbrunch blandt verdens bedste

angleterre Breakfast buffetHOTELLER: 5-stjernede Hotel d’Angleterres champagnebrunch er kåret af som en af verdens 14 bedste. Søndagsbrunchen er udsolgt året ud – først til efteråret tager hotellet imod reservationer til 2017.

Det globale rejsemagasin Travel+Leisure har været verden rundt efter de bedste brunch-oplevelser, og i København fandt de en af de ekstraordinære.

Hotel d’Angleterres restaurant, Marchal, er allerede internationalt anerkendt for sin eksperimenterende nordiske kogekunst, der siden åbningen i 2013 har givet en Michelin-stjerne hvert år. Og nu har hotellets søndagsbrunch fået opmærksomhed fra et af verdens største rejsemedier.

”Travel+Leisure er et toneangivende luksusrejsemagasin, så det er fantastisk, at de fremhæver vores søndagsbrunch som en af verdens 14 bedste,” siger Signe Thorup, PR manager på d’Angleterre, til standby.dk

Atmosfæren, den selskabelige udstråling og Marchals fortolkning af den klassiske brunch, er nogle af de parametre, Travel+Leisure har noteret sig.

d’Angleterres søndagsbrunch til 595 kr. er ikke kun populær hos Travel+Leisures rejsejournalist; den er faktisk udsolgt året ud – og hotellet tager først til efteråret igen mod reservationer til 2017.

Brunchen, der også kan skylles ned med et glas champagne, byder bl.a. på hjemmebragt brød og croissanter, økologisk yoghurt, hjemmelavet müsli, oste, amerikanske pandekager, røræg med kartoffel, østers, kammuslinger, perlehønebryst med karljohancreme, røget laks, kalveculotte, varm leverpostej med bacon, brunchpølser, flødebolle, chokolademousse, juice, smoothies, kaffe og te.