FLYSELSKABER: Fakkelgaarden i Kruså overraskede i går Alsie Express passagerer med 3-retters gourmetmenu.
Luftbroen mellem Sønderborg og København var midlertidigt i går omdøbt til Gourmetruten. Passagerne blev overraskede, da de torsdag eftermiddag gik ombord i Alsie Express’ ATR72-500 for at flyve til Sønderborg.
I Københavns Lufthavn blev passagererne modtaget ikke blot af flyets besætning, men også af bl.a. Fakkelgaardens kok Steffen Petersen og restaurantchef og sommelier Thomas Grunddal. Afgangen kl. 15.15 var i dagens anledning omdøbt til Gourmetruten.
Undervejs til Als serverede Fakkelgaardens personale i samarbejde med Alsie Express’ stewardesse en tre retters gourmetmenu. Den bestod af en forret af laks, hovedretten var landkylling og desserten den sønderjyske specialitet: brødtorte med solbær. Det hele blev ledsaget af solbærsaft fra Vibegaard ved Skærbæk.
Fakkelgaardens kommercielle chef, Pia Ravn, siger: ”Vi mener, at Alsie Express og Fakkelgaarden er to virksomheder med mange fælles interesser. Vi vil gerne tiltrække samme kunder.”
I Alsie Express betyder dagens succes dog ikke, at man vil indføre gourmet-mad som en fast del af menukortet på de fem daglige flyafgange mellem Sønderborg og København.