Fin titel til Sunweb Ski

0

sunwebKÅRING: Sunweb Ski er netop kåret som verdens bedste skirejsebureau ved den årlige World Ski Awards i Kitzbühel, Østrig.

Det var en flot titel, Sunweb Ski fik med hjem fra den årlige World Ski Awards. Her blev de for andet år i træk kåret til verdens bedste skirejsebureau.

Det er både branchefolk og forbrugere, der har mulighed for at stemme, og netop derfor er Sunweb Ski yderst tilfredse med titlen: ”Vi er meget stolte over denne anerkendelse. Tusind tak til alle, som har stemt. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for også at kunne leve op til den fornemme titel i skisæsonen 16/17, som står for døren,” siger Steffen Olsen, der er Brand Manager hos Sunweb Ski på LinkedIn.

Sunweb har mere end 100 skidestinationer i Alperne, og rejsebureauet sender skiturister fra Danmark til både Frankrig, Østrig og Italien. Senest er Schweiz og Andorra kommet på programmet.

Sunweb tilbyder ud over skirejser også charterrejser og kør-selv ferier. De købte i 2013 kundekartoteket fra det krakkede Tyrkiet Eksperten.

World Ski Awards har delt priser ud siden 2013, og afstemningen kører årligt fra juni til september.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz