Vintermenuer i New York

Paul's on Times Square.

Paul’s on Times Square.

TURISME: 372 restauranter er med, når der frem til næste søndag er den traditionelle periode med faste, nedsatte priser.

Selv om New York har været ved at blive begravet i sne, kører turistbesøget uhindret videre. Til gengæld er det heller ikke nogen hemmelighed, at det er lavsæson og noget nær den billigste periode at få en hotelovernatning. Og det siger en del med de priser, der hersker til daglig.

NYC Restaurant Week Winter har i år 372 spisesteder med, og de har frem til og med 5. februar forpligtet sig til at servere frokost og middag til faste priser. Tre retter frokost $25, og tre retter middag $38 eksklusiv skatter og betjening. Skat afhænger om det er på Manhattan eller en af de omkringliggende fem boroughs. Drikkepenge er vel ca. 20 procent.

Blandt restauranter, som har været med længst, er for eksempel ”21” Club, Cafe Boulud, The Cecil, Craftbar, Red Cat, The Sea Grill og Tribeca Grill. Blandt de øvrige er Paul’s on Times Square.

I programmet indgår også i perioden en aftale med American Express. Ved køb på en af restauranterne for $25, får indehaveren af kortet en rabat på $5.

”Aftalen betyder, at vi er mange der står sammen om at vise vore internationale gæster kvalitet og service til fornuftige priser,” siger formanden for komiteen, Tracy Nieporent, som også gerne ønsker at inspirere andre byer rundt om i verden til at gøre noget særligt i en lavsæson.