Villy Søvndal til Spanien med Ryanair

8
Villy Søvndal på vej til Malaga med Ryanair.
Villy Søvndal på vej til Malaga med Ryanair.

ARBEJDSKAMP: Fredag aften fløj den fhv. SF-formand med Ryanair til Malaga, hvilket under normale forhold aldrig ville være nået til avisens spalter.

Det står heldigvis enhver dansker frit for at bestemme, hvilket flyselskab vedkommende vil bruge til sin ferierejse. Men der er undtagelser i en tid, da der er dømt arbejdskamp mod fagforeningernes pt. fjende nr. et, Ryanair.

Således bruger BT i dag en dobbeltside til at fortælle om, at SF’s tidligere formand Villy Søvndal fredag aften fløj fra Billund til Malaga med Ryanair i lighed med mange andre danskere på det fyldte fly.

”Han skulle holde sig langt væk fra flyselskabet,” siger Serviceforbundets formand John Dybart til bladet. ”Jeg er meget overrasket. Han er jo et SF-koryfæ. Han burde have en anden holdning. Det er meget skuffende,” fortsætter formanden.

LO’s næstformand Lizette Risgaard vil ikke kommentere den aktuelle sag, men siger: ”Den enkelte må gøre op med sig selv, om man vil flyve med et selskab, der ikke har overenskomst. Og jeg kan kun opfordre til, at vi alle tænker over, hvordan vi bruger vores penge.”

Villy Søvndal har ikke ønsket at kommentere sagen over for BT.

8 KOMMENTARER

 1. Nok en ret klog beslutning ikke at ville udtale sig om denne sag, specielt når man prædiker ét, men gør noget meget andet. Hvor er han useriøs.

  • Villy er bare socialist. Det betyder at man ved, hvad andre skal gøre, men naturligvis selv gør, hvad der passer en.

 2. Flot Willy
  Et forbillede, en leder… Sorry, du har tabt mig på vejen.

  Hvorfor er det så besværligt for politikere at træffe de rette valg, gang på gang?

  Eller er det fordi alle overholder kravet om en inkompetent og lige glad holdning, så længe de kan få Danskerne til at gøre det politikere kræver af dem.

 3. Ja det er ikke let for fagbevægelsen når deres eget bagland også bruger Ryanair, men det er måske ikke så dårligt endda… det begynder at bliver svært at kalde vi andre for asociale 🙂

  • Hvad med os andre almindelige arbejdere der stemmer borgerligt, hvilket argument vil du bruge om dette forhold?

 4. Det siges, at selv Fanden går i kloster, når han bliver gammel. Villy er uden tvivl en rigtigt rar fyr, men ligesom sine regeringskollegaer, revnede bukserne fuldstændigt og gav udsigt til den klassiske socialistiske dobbeltmoral. Og det er ikke noget kønt syn. Til Villy er der kun at sige “velkommen til virkeligheden”.

 5. RYan var billigere, direkte fly og med eneste alternativ Lufthansa med en mellemlanding paa 2 timer i FRankfurt.
  Leve pressefriheden og vores egen ret til at vaelge.

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn