Teknisk inspektør til luftfart søges

  0

  Trafik-og-byggestyrelsen

   

  Synes du luftfart er spændende? Vil du være med til at sikre en stabil, sikker og vedvarende luftfart sammen med andre ildsjæle, som brænder for det samme? Så er det måske dig vi søger.

  Trafik- og Byggestyrelsen, søger en dygtig og engageret inspektør til Center for luftfart, som sammen med 95 engagerede kollegaer vil tage hånd om reguleringen af og tilsynet med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark.

  Du vil indgå i et team med 16 dygtige og engagerede kolleger.
  Teamet fører tilsyn med luftfartøjers luftdygtighed samt operative og tekniske organisationer (Part M/MF og Part 145).

  Din hverdag som luftfartsinspektør
  I din hverdag vil du have ansvaret for et antal virksomheder som din primære opgave. Det betyder, at du skal planlægge og gennemføre tilsyn, samt fungere som virksomhedens sparringspartner i det daglige. Udover din primære opgave, vil der typisk være opgaver som inspektion af luftfartøjers luftdygtighedsstatus (ACAM/SAFA) samt fornyelse af luftdygtighedsbeviser.

  Teamet arbejder desuden med nationalt og internationalt regeludarbejdelse, interne procedurer og informationsmateriale, hvor du kan blive inddraget som fageksperten.

  Udover et varieret og udfordrende job, som kræver højt fagligt niveau, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling. Det betyder for din hverdag, at du vil skulle deltage i faglige møder og fagligt relevante kurser.

  Da virksomhederne og kursusudbyderne både er placeret i Danmark og udlandet, må der påregnes en vis rejseaktivitet.

  Hvad forventer vi af dig?
  Du har en relevant uddannelsesmæssig bagrund, evt. som flymekaniker, gerne med arbejdserfaring fra en Part M/MF, Part 145 eller tilsvarende vedligeholdelsesorganisation. Det vil være en fordel, hvis du har et bredt kendskab til kvalitetsstyring og auditering. Du har sans for detaljen og kan arbejde struktureret, uden at miste overblikket. Du besidder personlig gennemslagskraft og har evnen til at træffe de nødvendige beslutninger samt besidder evnen til at samarbejde på tværs af faggrupper.

  Under alle omstændigheder har du lyst og energi til at sætte dig ind i områderne og bruge din viden til at bidrage til en stabil, sikker og vedvarende luftfart.

  Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?
  Vores team består bl.a. af flymekanikere, jurister og ingeniører. Vi har en uformel omgangstone og højt til loftet.

  Du vil få engagerede kolleger, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag prioriterer vi at bibeholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

  Løn og ansættelsesforhold
  Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2017 eller hurtigst muligt derefter.

  Om Trafik- og Byggestyrelsen
  Trafik- og Byggestyrelsen er en styrelse under Transport- og Bygningsministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne samt regulering af byggeområdet. Vi har til huse i Ørestad City.

  Du kan læse mere om os på www.tbst.dk.  

  Du kommer til at arbejde sammen med en bred vifte af specialister og generalister.
  Trafik- og Byggestyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

  Yderligere information
  Du kan få mere at vide om stillingen hos luftfartsinspektør Christian Bjergfelt
  på tlf. 41 78 00 47 eller kontorchef Michael Dela på tlf. 71 21 88 00.

  Ansøgning
  Send din ansøgning via Trafik- og Byggestyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 16. oktober 2016.

  Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 43-44.

   

   

   

   

   

   

   

  NO COMMENTS

  LEAVE A REPLY