Swiss tester mobilsamtaler

2

swiss boeing b777-300ER fly lufthavnLUFTFART: Swiss tilbyder mobilsamtaler på sine nye Boeing 777. Passagererne vil få valget mellem tre datapakker på First, Business og Economy Class, som gør det muligt at surfe og sende e-mails – og tale i telefon.

Swiss tilbyder også muligheden for mobilsamtaler ombord i en etårig prøveperiode.

For at imødekomme de rejsendes forskellige behov vil Swiss tilbyde tre datapakker: I sine konstante bestræbelser på at opfylde kundernes behov, overvejer flyselskabet at udvide denne inflight internet forbindelse til resten af ​​sin langdistancefly flåde, dvs. Airbus A330 og A340 fly.

Ud over muligheden for at surfe ombord, vil Swiss også tilbyde sine passagerer at foretage telefonopkald i en etårig forsøgsperiode og vil nøje vurdere feedback fra kunder.

2 KOMMENTARER

  1. DET BEDSTE VILLE VAERE AT OPSAETTE TELEFONBOKSE I KABINEN, SAA VI ANDRE KAN FAA LIDT FRED. DER ER MANGE DER TALER MEGET OG HELE TIDEN, HOEJT OG AT FORESTILLE SIG EN FLYREJSE HVOR PERSONEN VED SIDEN AF/FORAN/BAGVED TALER MED FAMILIE ELLER FIRMA – NON STOP – NEJ TAK.

  2. Det er vel også gjerne forskjeller i kultur mht. det å snakke i telefon. Kanskje LH group vil styre Swiss til å bli et flyselskap for de snakksalige og taletrengte, og så kan Lufthansa være for dem som ønsker litt mer privat og stille tid om bord til arbeide og avslappning.?

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn