Samler stjernekokke til velgørenhed

kokkeVELGØRENHED: For 1.200 kr. pr. person kan 250 deltagere 30. august få unik madoplevelse når topkokke fra Alberto K, MASH, Søllerød Kro og Dragsholm Slot sammen i København kokkerere 4-retters menu. Overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Bag det usædvanlige initiativ står BC (Bella Center) Hospitality Groups adm. direktør, Allan Agerholm. De fire stjernekokke – Jeppe Foldager fra Alberto K, Francis Cardenau fra MASH, Le Sommelier og Umami, Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og Claus Henriksen fra Dragsholm Slot – regerer til daglig i hver sin toprestaurant.

Men 30. august skal de samarbejde for at skabe madoplevelse ved sammenkomsten på Hotel & Restaurantskolen i København.

Arrangør af velgørenhedsmiddagen til fordel for Børnecancerfonden er hotellet Crowne Plaza, en del af BC Hospitality Group.

Adm. direktør for BC Hospitality Group, Allan Agerholm, har selv ydet indsats i den gode sags tjeneste: ”Denne sommer cykler jeg igen til Paris med Team Rynkeby, en unik oplevelse. Det er anstrengende, men også yderst tilfredsstillende. Men det vigtigste er, at Team Rynkeby samler ind til Børnecancerfonden. Jeg vil gøre forskel, og netop Børnecancerfonden er et sted, hvor vi kan hjælpe kræftramte børn og deres familier,” siger han.

Menuen den 30. august bliver som følger, de fire retter eskorteres af udsøgte vine fra USA: Forret – ved Jeppe Foldager fra Alberto K: let røget helleflynder, agurk, ærter, mandler og dild. Mellemret – ved Claus Henriksen, Dragsholm Slot: Romaine salat med østerscreme og blomster. Hovedret – ved Francis Cardenau, Le Sommelier, MASH, Umami: braiseret kalvetykkam. Dessert – ved Brian Mark, Søllerød Kro: dehydrerede jordbær med basilikumis og Niçoise oliven.

Aftenens andre sponsorer er Comwell Hotels, Kjær Sommerfeldt Vine, Hotel- og Restaurantskolen og Team Rynkeby.

Spisebilletter til aftenen kan købes via billetto.dk