Ryanairs trussel mest læst i maj

0

Ryanair forleden i Københavns Lufthavn inden flyvning til Dublin.

VOR EGEN VERDEN: Den var ikke overraskende i toppen. Og i næste uge kommer der endnu en med spænding ventet nyhed med afgørelsen i Arbejdsretten.

Der var ikke så meget tvivl om månedens mest læste historie i maj på standby.dk. Det var nyheden om, at Ryanairs advokat raser mod overborgmester Frank Jensen og klager til EU over, at de ansatte i Københavns kommune ikke rejse med Ryanair.

Meget apropos er det i næste uge, at Arbejdsretten tager stilling til, om danske fagforeninger frit kan blokere for Ryanairs flyvningeri København. Sker det, går vi nogle urolige dage i møde.

På andenpladsen blandt de mest læste fulgte nyheden om, at flychefen i SAS, Per Schrøder, forlader SAS for at blive flychef i Thomas Cook Airlines. Endelig kom på tredjepladsen historien om, at Aller køber 80 procent af Nilles Rejser i Dybvad. Lige efter fulgte endnu en handel med rejsebureau, da Karsten Ree købte 75 procent af Africa Tours i Herning.

Top 10 listen i maj så således ud: 1. Ryanair raser, 2. Kendt SAS profil skifter, 3. Aller køber endnu et bureau, 4. Karsten Ree køberbureau i Herning, 5. Øv dag i Skagen, 6. Helt nye toner om security, 7. Dobbeltmoral om Ryanair i København, 8. Emirates skilles fra dansk salgschef, 9. 30 procent tomme sæder hos SAS og 10. En minister behøver ikke at jagte alt (klumme).

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn