Rejsebranchen har møde om en urolig verden

0

bruxelles lufthavn terrorTURISME: Danske Rejsejournalister sætter 5. september fokus på ”terror, politisk uro og en hel ny rejseverden.” I panelet på mødet i København giver brancheeksperter deres bud på fremtiden.

Bomber i Bruxelles og Istanbuls lufthavne, flygtningebåde i Middelhavet, en lastbil gennem festen på Bastilledagen i Nice, kupforsøg i Tyrkiet osv.

Terror og politisk uro har i stigende grad indflydelse på vores hverdag. Hvor er det sikkert at være?

Sådan lyder oplægget fra Danske Rejsejournalister forud for foreningens møde 5. september på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Charterrejsemål åbner og lukker i takt med uroligheder og terroraktioner. Tunesien har været lukket i flere år, Egypten kommer og går, bombeterror i Tyrkiet fik interessen til at dale i foråret, men juli-regn i Danmark og ”udsolgt” på andre rejsemål gav ekstra charterfly til Tyrkiet, hvilket hverken kupforsøg eller Udenrigsministeriets endagslukning af landet som rejsemål ændrede.

Men hvordan bliver fremtidens charterferier, spørges der i optakten til mødet.

Paneldeltagerne vil være direktør Jan Lockhart, USA Tours og Beach Tours, direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours, direktør Søren Kjellerup, Suncharter, og direktør Jan Vendelbo, Spies.

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn