Norwegian øger samarbejde med rekrutteringsfirma

2

norwegian, besætning kabineLUFTFART: Norwegian Air Resources Holding (NARH) og OSM Aviation indgår ny aftale om tættere samarbejde om beskæftigelse og oplæring.

Norwegian og OSM har allerede godt samarbejde i flere lande, og NARH får nu ejerskab i OSM.

OSM Aviation vil stadig tilbyde fast ansættelse og løn- og arbejdsvilkår til nuværende og fremtidige medarbejdere.

OSM Aviation beskæftiger i dag over 1.000 besætningsmedlemmer for Norwegian i Sverige, Finland, England, Spanien og USA. OSM tilbyder rekruttering, oplæring, bemanding, og ombordtjenester til flere andre internationale kunder, bl.a. Finnair.

Det nye samarbejde får ingen betydning for ansættelsesforholdene for piloter og kabineansatte i Norwegian eller i OSM Aviation.

”Ved at forene kræfterne bliver OSM Aviation et af verdens førende selskaber inden for beskæftigelse og oplæring af piloter og kabinepersonale i global luftfart. I mere end to år har vi haft et godt samarbejde med OSM Aviation. Sammen skal vi nu opbygge en stærkere og mere konkurrencedygtig virksomhed for videre ekspansion i nye markeder,” siger Krister Arnio, adm. direktør i NARH.

”Dette er en vigtig milepæl for os. Gennem dette samarbejde vil vi styrke vores globale position. Det vil styrke vores rolle som en attraktiv arbejdsgiver,” siger adm. direktør Espen Høiby i OSM Aviation.

Det nye partnerskab dannes ved, at NARH får ejerskab i OSM Aviation med 50 procent af aktierne. OSM Aviation vil samtidig få 49 procent ejerskab i Norwegians datterselskaber i Spanien, Finland og England, mens Norwegian gennem NARH beholder majoriteten.

Lukningen af aftalen er underlagt EU-kommisionens godkendelse i tråd med EU’s fusionsregler. Transaktionen forventes at være afsluttet ved udgangen af første kvartal 2016.

OSM Aviation har specialiseret sig i ansættelse og forvaltning af flypersonale og har nu 2.000 ansatte i 14 lande. Staben af kabineansatte og piloter er fast ansatte i de lande, selskabet har sine baser.

2 KOMMENTARER

  1. Helt forfærdeligt. Norwegian skulle heller bruge deres kræfter på at skaffe ordentlige ansættelses vilkår for ALLE ansatte. Deres ” kontrakt ansættelses forhold”, er ved at være lidt passee – og og den slags slaveforhold burde ikke finde sted i vores del af verdenen..

    • Nok en skittkaster? Du bør vel da muligens fortelle oss hva der er “slaveforhold” ? De fleste ansatte har bedre vilkår enn de selskaper man konkurrerer med. Likevel skal der skrives dritt uten noen form for dokumentasjon? Er det noen som tror på dette?

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn