Norwegian fik i stilhed ny USA-rute fra København

4
Kabinebesætningen på første Norwegian-fly mellem København og Boston.
Kabinebesætningen på første Norwegian-fly mellem København og Boston.

LUFTFART: Nu har også Norwegian åbnet rute mellem København og Boston. Det samme fik SAS i marts. Mens SAS flyver dagligt, har Norwegian et fly om ugen.

I al stilhed åbnede Norwegian i går sin seneste rute fra København til USA, denne gang til Boston med et fly om ugen.

Men mens SAS flyver samme rute dagligt med en Boeing B737 fra schweiziske Privatair, bruger Norwegian en af sine Boeing B787 Dreamliners på strækningen.

Ved åbningen af den nye rute sagde kommerciel direktør i flyselskabet, Thomas Ramdahl bl.a.: ”Norwegian tilbyder nu danske rejsende ni destinationer i USA, Bangkok og Caribien.”

Minusset ved Norwegians langruter er, at selskabet ikke samarbejder med andre flyselskaber, så hvis Norwegian bliver forsinket, ombookes ikke til andre selskaber. Så må passagererne pænt vente på et erstatningsfly.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg ville uden tvivl vælge at flyve med SAS til Boston. Vil ikke føle mig tryg med en Norwegian-besætning, der flyver med hovederne nedad 🙂 God sommer.

  2. Jeg kan nu også se andre minusser, at der ikke er en eneste skandinavisk talende besætningsmedlem om bord. Hvorfor skulle man ønske at købe sin billet hos et selskab, som dybest set ikke ønsker at imødekomme sine passager, samt bidrage til vores samfund?

  3. Ja så bestill nå deres overprisede SAS-billeter og hils alle fete gamle tanter bak gardinen!
    Det er ingen som savner dere ombord på Drealineren!

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn