Man får ikke noget for sine blå øjnes skyld

5

timeshareMANDAGSKLUMME: Min nabo fik et brev i lørdags, der kunne lyde som en ren gaveuddeling, men det skal hun ikke regne med. Noget tyder på, at timeshare-folket er rykket mod nord.

Af Ejvind Olesen

De er så flinke oppe i Norge. Nu har de tilbudt min nabos hustru og hendes mand, at de kan komme på en næsten gratis ferie i en uge sydpå (det kan være alt fra Hamburg til Tenerife), men det er nok snarere det sidste.

Det er Kenba Travel fra Oslo, som i følge eget udsagn ønsker at præsentere nye rejser på det danske marked.

”Et tilbud som dette har du nok aldrig modtaget tidligere,” skriver adm. direktør B. Aksoy i et personligt brev. Og det har han da nok ret i.

”Du er blevet udvalgt til at deltage i et af vore arrangementer på Grand Hotel i København, og i løbet af 90 minutter præsenterer vi nogle temarejser til forskellige europæiske rejsemål.

Som tak for hjælpen giver vi en rejse en uge – til syden – for to personer med fly, transport til lufthavnen, guide og overnatning på 4 eller 5- stjernet hotel. Alt hvad du skal betale er lufthavnsafgifter 590 kr. pro persona.”

Hvad ”til syden” betyder, oplyses ikke, og hvis man ringer på det oplyste telefonnummer, får man intet svar. Til gengæld oplyses på hjemmesiden, at man håber snart ved hjælp af TDC at få telefonen til at virke.

Hvor rejsen i en uge går hen vides altså ikke. Et gæt kunne være til et timesharehotel på De Kanariske Øer, hvor man dagligt er indlagt til at blive hjernevasket, indtil man skriver under på, at man gerne vil købe en andel.

Det er frit spil for gætterier. Men husk nu ”at ingen får noget for sine blå øjnes skyld”.

Så god er verden ikke. Ikke engang den norske.

5 KOMMENTARER

  1. Jeg har nu lige købt en rejse til 3 personer, men jeg indrømmer jeg ikke havde troet på det hvis ikke jeg havde kendt nogle der har været på en rejse til Tyrkiet for kr 590,- pr mand. De havde en fantastisk tur på dejlige hoteller, morgenmad inkl.
    Så jo det lader sig gøre også uden svindel

    Kurt Løfquist

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn