Lufthavn i turismefremstød

0

sønderborg lufthavn, kontroltårnTURISME: Banner på kontroltårnet i Sønderborg Lufthavn reklamerer i øjeblikket for rejser til Flensborg-regionen. I februar næste år får Sønderjyllands lufthavn særflyvning til Mellemøsten.

Passagerer fra Sønderborg Lufthavn bemærker sikkert i denne tid et stort banner med teksten ”Flensborg elsker dig” (hjemmesiden er: Flensborgelskerdig.dk) på kontroltårnet.

Banneret er del af en stor markedsføringskampagne, der skal gøre opmærksom på oplevelser, området omkring Flensborg Fjord tilbyder. Alsie Express og Sønderborg Lufthavn er med et stort antal virksomheder med i kampagnen.

”Vi håber kampagnen kan hjælpe Alsie Express og Sønderborg Lufthavn til at blive mere kendt i det nordtyske og få gjort opmærksom på, at der blot er en god times transporttid mellem Flensborg og København,” siger Alsie Express’ adm. direktør, Lone Koch, og tilføjer: ”Det er vigtigt at deltage i grænseoverskridende aktiviteter, fordi vi sammen har mange flere muligheder, end hvis vi udelukkende fokuserer på den ene side af landegrænsen.”

I kampagneperioden vil Alsie Express stewardesser og Sønderborg Lufthavns check-in personale tilbyde passagererne et stykke chokolade og folder, hvor der informeres om aktiviteten.

Alsie Express åbnede i 2013 og driver ruten mellem Sønderborg og København med de to sorte ATR72-500 fly med 48 sæder. Ruten har fem returflyvninger på hverdage og en lørdag og søndag.

I øvrigt får Sønderborg Lufthavn 13. februar særflyvning med en Boeing 737-800 fra tyske TUI. Den ni dage lange tur går til Dubai og Abu Dhabi og arrangeres af det tyske rejsebureau Reisebüro Peelwatt, en del af Neubauer Touristik.

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn