Kendt hotel opgraderes for millioner

Kurhotel Skodsborgs adm. direktør, Mai Kappenberger.

Kurhotel Skodsborgs adm. direktør, Mai Kappenberger.

TURISME: Dansk hotel bruger næste år ca. 25 mio. kr. på at forbedre værelserne og give nye muligheder i restauranterne. Det nye inventar omfatter bl.a. italiensk marmorbord på ét ton.

”Til februar går vi i gang med at renovere vores 85 hotelværelser – vi skulle være færdig til sommer. Også fra februar forventer vi at være klar med nye restaurantkoncepter,” sagde adm. direktør for Kurhotel Skodsborg, Mai Kappenberger, i går til standby.dk

Nogle af hotellets værelser skal have nye badeværelser, andre har behov for nye møbler og tæpper.

Restauranterne på Kurhotel Skodsborg bliver også renoveret. I Villa Rex med restauranten Køkken Rex regerer køkkenchef Thomas Rode.

Kurhotel Skodsborg har udover Køkken Rex to andre spisesteder. The Restaurant by Kroun, opkaldt efter køkkenchef Erik Kroun, er i stueetagen på Kurhotel Skodsborg. Her kommer fra næste år nyt koncept, ”Chef’s Table” – køkkenchefens bord. Det får ét ton tungt italiensk carrara-marmorbord. Bordet, der er i et lukket lokale med plads til 16 personer, kan bookes til private dining.

På tredjesalen kommer spisestedet The Brasserie, her står køkkenchef Erik Kroun også bag á la carte-kortet.

Kurhotel Skodsborg omsætter årligt for ca. 85 mio. kr. Det sidste år havde det 23.000 overnattende gæster – 30 pct. kom fra udlandet, primært Norge, Tyskland og England. Kurhotel Skodsborg har 1.700 medlemmer i sit store fitness center samt indtægter fra konference- og banketafdeling, restaurant og spa.