Hovsa Ryanair

2

ryanairKOLLISION: To Ryanair B737-fly kom for tæt på hinanden og beskadigede begge fly, da de taxiede ud i Dublin lufthavn – nøjagtigt det samme skete i oktober sidste år på helt samme måde.

Måske var det piloterne, som ikke holdt tungen lige i munden. Måske fik de forkerte ordrer fra flyveledelsen, men kendsgerningen er i hvert fald, at Air Accident Investigation i Irland undersøger de nærmere omstændigheder ved, at to fly fra Ryanair kom for tæt på hinanden 1. april.

Da de taxiede ud for at flyve til hhv. Edinburgh og Zadar i Kroatien ramlede det ene flys vingeparti sammen med halepartiet på det andet, og der skete en del materiel skade på begge fly af typen Boeing 737-800. Der var ingen personskade.

Nøjagtigt det samme skete i oktober sidste år, da to Boeing 737 fra Ryanair på helt samme måde kolliderede på vej til take off i Dublin.

Skulle de mon have for travlt i lavprisselskabet?

 

2 COMMENTS

  1. Ingen tvivl om at de havde for travlt. Næsten lige travlt som når ATR’er fra JT eller DAT fræser rundt om hjørnerne – så det nærmest føles som om de kører på to hjul.

    Eller lige så travlt som da to SAS-fly i efteråret 2012 røg af taxivejen i CPH – det ene helt ud i græsset, det andet nåede at stoppe lige inden græsset. Ved samme lejlighed, krævede SAS i øvrigt som eneste operatør, at den pågældende taxivej blev lukket, fordi man mente den var farlig! Havarirapporten kom dog frem til en helt anden konklusion.

LEAVE A REPLY