Hoteldirektør, Scandic Kolding

  0

  Til Scandic Kolding søger vi en hoteldirektør, der får ansvar for at drive og videreudvikle hotellet.

  Med 230 hoteller og 14.400 medarbejdere arbejder Scandic med en bærende mission ”create great hotel experiences for the many people”. Denne mission er, sammen med vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”, gennemgående i en særdeles engageret og gæsteorienteret kultur.

  Hotellet
  Scandic Kolding har 186 værelser, konferencefaciliteter for op til i alt 600 personer og er det oplagte mødested i Trekantsområdet. Scandic Kolding emmer af stemning og god atmosfære, og er det naturlige sted til store som små arrangementer og fester. Hotellet har også en meget attraktiv a la carte restaurant.

  Vores team består af 50 dedikerede medarbejdere, der kun har for øje at sikre, at vores gæster tager herfra fyldt med ny energi og ikke kan vente med at booke deres næste ophold hos os.

  Stillingen
  Som hoteldirektør har du såvel det økonomiske, som det ledelsesmæssige ansvar. Med et forretningsmæssigt udgangspunkt skal du drive og ikke mindst videreudvikle hotellet med fokus på optimering

  Stillingen refererer til Tom Filstrup, distriktsdirektør Region Syd, og du indgår i vores hoteldirektørgruppe, hvor alle arbejder med at optimere driften på vores hoteller.

  Kvalifikationer

  • Vi forventer, at du har hotel- og ledelseserfaring og er parat til at yde en ekstra indsats for at drive og videreudvikle hotellet sammen med de respektive teams
  • Du har indgående kendskab og erfaring med salg, revenue management og F&B
  • Du er vant til at arbejde analytisk med resultatopfølgning og anvendelse af økonomiske systemer
  • Du sikrer en optimal drift ved hjælp af moderne ledelsesværktøjer og sparring fra koncernens kvalificerede direktørnetværk
  • Du ser det som en spændende udfordring at iværksætte lokale forandringsprocesser
  • Du er en værdsat og visionær leder, der ved, hvordan man motiverer og inspirerer teams til at yde deres yderste for at servicere hotellets gæster
  • Koncernsproget er engelsk, hvorfor engelskkundskaber i skrift og tale forudsættes

  Vi tilbyder

  • At du bliver en del af Scandic, som er klar markedsleder inden for den nordiske hotelbranche
  • Et spændende og udadvendt job i en særdeles konceptstærk hotelkæde med udpræget gæste- og performancekultur samt engagerede kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier ”be caring”, ”be you”, ”be a pro” og ”be bold”
  • En travl og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierede arbejdsopgaver
  • Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling
  • En attraktiv løn- og bonuspakke 

  Ansøgning
  Såfremt ovennævnte har din interesse skal du sende en kortfattet ansøgning sammen med dit CV ved klik på nedenstående link.

  Deadline for ansøgning er den 16. december med forventet ansættelse snarest muligt.
  Jobsamtaler vil foregå løbende – forventeligt med start primo januar 2017, og vi venter naturligvis på bedst kvalificerede kandidat.

  Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til Tom Filstrup, distriktsdirektør Region Syd på tlf.: 2920 5956, eller Anne Mette Pedersen, HR direktør Scandic Danmark på tlf. 3348 0450.

  scandic-logoHos Scandic ønsker vi at være en valgmulighed for så mange mennesker som muligt. Uanset hvem de er, hvordan de går klædt, hvor de kommer fra, eller hvor de er på vej hen, står vi op hver morgen for at levere en virkelig god hoteloplevelse til hver og en. Det handler om et venligt smil, en imødekommende atmosfære, ægte service og noget ud over det sædvanlige. For at opnå dette, mener vi, at det kræver dedikerede medarbejdere, der viser vejen, som udvikler og forbedrer virksomheden og er gode rollemodeller. Hos Scandic får du mulighed for at udvikle dig gennem inspirerende karriereveje, både i Danmark og i udlandet, og vi foretrækker, at du har lyst og potentiale til, at tage endnu et skridt videre i vores virksomhed.

  Vil du være en del af dette? Så venter Scandic på dig!

  Send ansøgning

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  NO COMMENTS

  LEAVE A REPLY