Fyld indkøbskurven – og tjen til flyrejsen

1

Card-contactless-DKTURISME: Optjen point på de daglige indkøb og køb flyrejser for pointene, lyder tilbuddet fra Bank Norwegian. Forbrugerråd er skeptisk.

Bank Norwegian er delvist ejet af flyselskabet Norwegian og trådte ind på det danske bankmarked i december sidste år. Nu bliver koblingen mellem bank og flyselskab endnu tydeligere for de danske kunder.

Bank Norwegian lancerer nemlig et Visa-kort, der samtidig fungerer som et fordelskort, hvor man optjener point på sine daglige indkøb. Efterfølgende kan man så købe flyrejser hos Norwegian for sine point.

Ifølge Bank Norwegian bruger flere end en halv million nordmænd og svenskere allerede bankens fordelskort til at spare op til flyrejser, når de køber dagligvarer.

”Rigtig mange danskere flyver jævnligt med Norwegian. For de fleste af dem vil det være en klar fordel at vælge Bank Norwegian som bank til en del af deres bankforretninger, idet de på den måde får hele eller dele af deres flybillet finansieret, når de bruger penge på fx dagligvareindkøb,” siger Erik Jensen, adm. direktør for Bank Norwegian.

Forbrugerrådet Tænk er dog skeptisk og frygter ifølge finans.dk, at det nye kort kan være dyrt i brug, selv om rådet endnu ikke kender detaljerne i kortet.

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn