Flere turister rejser til Danmark

1

Cph_airport_lettersTURISME: Danmark er blevet et attraktivt rejsemål. Københavns Lufthavn oplever en stigning i antallet af gæster, der kommer til Danmark.

I første kvartal af 2016 landede 27,2 procent flere turister i Københavns Lufthavn sammenlignet med samme periode sidste år. Størstedelen af turisterne kommer fra europæiske lande, men også turister langvejsfra finder vej til Danmark.

En del af forklaringen skal, ifølge adm. direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye, findes i tilgængeligheden: ”Danmark er særdeles godt forbundet til Europa og resten af verden, og det seneste år er tilgængeligheden styrket markant. Det er især sket ved, at der er åbnet nye ruter til Københavns Lufthavn og ikke mindst, at der er langt flere flyafgange i Københavns Lufthavn. Flere afgange og flere forskellige flyselskaber på samme rute gør det lettere for turister at finde en afgang, der passer til deres planer,” siger han.

Både Norwegian og SAS har i foråret åbnet direkte ruter til Boston i det nordøstlige USA, og det mener Københavns Lufthavn er medvirkende til, at flere amerikanere ser en mulighed i Danmark. ”Det er en af årsagerne til, at vi bruger så mange ressourcer på at tiltrække nye ruter til Københavns Lufthavn,” siger Thomas Woldbye.

Trafikken i Københavns Lufthavn er i årets første fem måneder steget med 11,5 procent.

1 KOMMENTAR

 1. Lige passeret CPH sondag morgen back to my home in YYC
  Jeg kan IKKE begribe hvorfor CPH er ENESTE airport hvor arrival is mix with departure
  most airport has special arrival level – take a look arrival in TERM 3 with SK etc Check in
  what a chaos
  Security was a very mess to with VERY LOOOONG lines and even that CPH did NOT open all Security gates
  Are the CPH ledelse not checking out other Int. airports?

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn