Easyjet støtter indsamling efter Nepal-jordskælv

0

nepal jordskælvNØDHJÆLP: De kommende uger støtter Easyjet-indsamling til UNICEF på alle sine flyvninger. Pengene skal gå til at beskytte bl.a. børn i jordskælvsramte Nepal.

Flyselskabets kabinepersonale startede nødhjælpsindsamlingen ombord på flyene i tirsdags for at indsamle penge til ofrene i Nepal. Pengene går til at skaffe rent drikkevand og andre livsnødvendige forsyninger til de hundredetusinde berørte børn og familier i Nepal.

Over 40 pct. af den nepalesiske befolkning er børn, og det vurderes, at omkring 3 mio. børn er i nød efter jordskælvet søndag i sidste uge.

”UNICEF har arbejdet i Nepal i over 40 år. Men vi kan ikke klare det alene. For omkring 50 kr. er det muligt at forsyne en familie med et nødhjælps-vandkit, der kan samle, opbevare og rense drikkevand,” siger David Bull, adm. direktør for UNICEF i Storbritannien.

Jordskælvet er det voldsomste i Nepal i over 80 år, det ødelagde store områder i og omkring hovedstaden Kathmandu. Jordskælvet har forsaget bygningskollaps, ødelagt skoler og smadret infrastruktur. Samtidig har flere tusinde mistet livet, og endnu flere er såret.

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar
Skriv dit navn