CONFERENCE & EVENT MANAGER BARSELVIKARIAT

  0

  Brøchner_hotels_logo

  Til Københavns førende boutique hotel: ”Hotel SP34” i Latiner kvarteret søger Berning & Leonhardt en barselvikar for vores ”Conference & Event Manager”.

  Som barselsvikar i stillingen som ”Conference & Event Manager” får du det salgsmæssige og administrative ansvar for Brøchner Hotels ”All Inclusive Conference” koncept samt eventafdeling.

  Stillingen kræver en udpræget forretningsforståelse og passion for at levere et professionelt og personligt værtskab i henhold til Brøchner Hotels kvalitetskrav, høje serviceniveau og værdier – ”Omsorg, Passion og Ansvar”.

  Der fordres desuden en høj grad af gæsteforståelse, værtskab samt evner og forståelse for at tilpasse vores services, således gæsten altid får den mest professionelle og personlige oplevelse.

  Conference & Event Manageren er bl.a. ansvarlig for fastsættelse og opnåelse af salgsmål, prisfastsættelse, tilbudsgivning og booking af konference og events, samt koordinering og afvikling af disse i tæt samarbejde med driften og samarbejdspartnere.

  Conference & Event Manageren afvikler og deltager i tour of houses, in-house arrangementer og generel kunde/gæstepleje.

  Den rette profil har relevant faglig baggrund enten fra hotelbranchen eller anden konferencevirksomhed. Personen, vi søger, skal kunne arbejde struktureret med salgsstatistikker, rapportering, kvalitetssikring, samt arbejde efter opsatte salgsmål, herunder gensalg og mersalg.  Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag og er komfortabel med at arbejde i et højt tempo.

  Vedkommende indgår i det kommercielle team og stillingen referer til Director of Sales & Marketing Tanja Ibsen Nørskov.

  Brøchner Hotels driver anderledes hoteller med omtanke. Som ”Conference og Event Manager” på Hotel SP34 tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af teamet bag et af verdens bedste nye hoteller.
  Vikariatet ønskes besat pr. 15. januar 2017 og der er ansøgningsfrist 21. november 2016.
  Der holdes løbende samtaler.

  Send gerne ansøgning samt CV med billede til Connie fra Berning & Leonhardt via nedenstående link

  Søg stillingen

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Hotel SP34 er kåret som et af verdens bedste nye hoteller af Condé Nast Traveler.  Hotellet har 118 værelser, 3 restauranter, 4 barer, privat biograf og konferencefaciliteter til 100 personer. Hotellet er en del af den familieejede hotelkoncern Brøchner Hotels, der også omfatter Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. De fire hoteller ligger alle i det centrale København og har tilsammen 367 værelser.

   

  Berning-og-leonhard215

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  NO COMMENTS

  LEAVE A REPLY