BOOKING MANAGER søges…

  0

  Brøchner_hotels_logo

  Til Danmarks førende boutique hotelkæde søger Berning & Leonhardt en struktureret, salgsorienteret og serviceminded Booking Manager til at varetage den daglige ledelse og udvikling af vores booking afdeling.

  Som Booking Manager for Brøchner Hotels booking afdeling får du det salgs- og administrative ansvar for det team, der varetager vores individuelle samt gruppe & konference reservationer på alle koncernens hoteller.

  Stillingen kræver en udpræget forretningsforståelse, et stort salgsdrive, detaljesans og passion for at levere et professionelt og personligt serviceniveau i henhold til Brøchner Hotels kvalitetskrav og servicekoncept.

  Booking Manageren er bl.a. ansvarlig for fastsættelse og opnåelse af salgsmål, prisfastsættelse, tilbudsgivning og i samarbejde med sit team at varetage booking af overnatning, konference og events, samt koordinering og afvikling af disse i tæt samarbejde med driften og samarbejdspartnere.

  Ansvarsområderne involverer bl.a:

  • Daglig ledelse og udvikling af Brøchner Hotels booking team.
  • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens kunderelationer – herunder skabe vækst og opdyrke forretning til virksomheden i tæt samarbejde med salgsafdelingen.
  • Opdatere og vedligeholde kundedatabaser.
  • Løbende udvikling, træning og coaching af booking team.
  • Levering, kvalitetssikring og udvikling af Brøchner Hotels Service profil og værktøjer.
  • Sikring af bemandingsplanerne for Brøchner Hotels Booking på tværs af virksomheden.
  • Dagligt samarbejde med virksomhedens Revenue afdeling ift. prisfastsætning.
  • Deltagelse i udvalgte sales events, rundvisninger og kundemøder.
  • Rapportering

  Den rette profil har min. 2 års erfaring som supervisor eller leder samt relevant faglig baggrund fra lignende stilling i hotelbranchen. Personen, vi søger, skal have solid erfaring med MyFidelio og kunne arbejde struktureret med salgsstatistikker, rapportering, kvalitetssikring, samt arbejde efter opsatte salgsmål, herunder gensalg og mersalg. Som Booking Manager indgår man i bemandingsplanen for Brøchner Hotels Booking og håndterer forespørgsler fra kunder og gæster i samarbejde med teamet.

  Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag, er komfortabel med at arbejde i et højt tempo og som daglig leder af booking afdelingen fordrer stillingen også fleksibilitet ift. arbejdstider. Du skal indgå, lede og gå forrest for et booking team, der trives og motiveres af at arbejde i en performancekultur.

  Som Booking Manager indgår du i det kommercielle team og stillingen referer til Director of Sales & Marketing Tanja Ibsen Nørskov.

  Berning & Leonhardt, der forestår rekrutteringen afholder løbende samtaler. Send os gerne din ansøgning og dit CV med et opdateret foto, senest lørdag d. 15. oktober 2016 – dette gør du via nedenstående link.

  Søg stillingen

  Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte Connie Leonhardt, fra Berning og Leonhardt på 7022 2064

  Berning-og-leonhard215

   

   

   

  NO COMMENTS

  LEAVE A REPLY