Assistent til compliance afdeling (barselsvikariat)

  0


  Vil du prøve kræfter med luftfart? Vi søger en dygtig kollega, der har lyst til en række spændende og alsidige opgaver. Der er tale om et barselsvikariat på 12 måneder.

  Afdelingen, som du vil indgå i, er en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder, hvor der varetages opgaver inden for bl.a. compliance, sikkerhed og jura. Du bliver en del af et team, der består af 12 professionelle og engagerede kolleger.

  Arbejdsopgaver
  Du vil få en række tværfaglige, administrative opgaver, der bl.a. omfatter informations- og dataindsamling, der kan danne grundlag for regelmæssige vurderinger af effektiviteten af selskabets ledelsessystem. Du skal forestå planlægning af møder og træning, og du vil udarbejde relevante præsentationer og mødereferater, samt forestå månedsafrapporteringer.

  Du får selvstændigt ansvar for at koordinere en række auditeringer af eksterne operatører, der anvendes i Thomas Cook. Der vil i den forbindelse være et betydeligt samarbejde med søsterselskaber i koncernen.

  Du skal endvidere vedligeholde vores kontraktstyringssystem, og du vil sammen med juristerne forestå opfølgning på forsikringssager.

  Om dig

  • Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst.
  • Du har en struktureret tilgang til opgaverne.
  • Du besidder et stort drive og er i stand til at levere arbejdet inden for de aftalte deadlines
  • Du har en positiv indstilling, og du er en god holdspiller
  • Du har et godt humør
  • Du trives med, at der kan være hektisk i perioder
  • Du skal være analytisk, vedholdende og løsningsorienteret
  • Du har en positiv indstilling og mestrer god kommunikation, verbalt som skriftligt

  Faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant administrativ baggrund og gerne fra luftfartsbranchen.
  • Du skal beherske det engelske sprog flydende i skrift og tale, da du kommer til at færdes i et internationalt miljø.
  • Særligt gode færdigheder inden for it/Office-programmer, som Excel.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med auditeringer, men det er ikke en forudsætning.

  Vi tilbyder
  Vi tilbyder et udfordrende job, hvor stillingen er normeret til 37 timer ugentlig. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdssted er hovedkontoret i Dragør, og der må forventes en vis rejseaktivitet i forbindelse med møder.

  Har du de personlige kompetencer og egenskaber, vi søger, og kan du se dig selv som vores kommende kollega, bedes du fremsende din ansøgning via vores jobportal senest
  d. 15. december 2017.

  Tiltrædelse er med virkning fra 1. februar 2017.

  Der påbegyndes samtaler løbende.

  Yderligere information kan fås hos Head of Legal & Compliance, Henning Romme-Mølby, hrm@thomascook.dk, telefon 32477610, eller hos Group Quality Support Manager, Jan C. Larsen, JanC.Larsen@thomascook.dk, telefon 3247 7625.

  Send ansøgning    

  Thomas Cook Airlines Scandinavia er Skandinaviens største charterflyselskab med mere end to millioner gæster på årsbasis og ca. 1200 ansatte. Vi har hovedkontor i Københavns Lufthavn. Vore moderne og miljøvenlige Airbus-fly opererer fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til ferierejsemål i Europa, Afrika, Det fjerne Østen og Caribien. Sammen med Thomas Cook Groups øvrige Airlines i England, Tyskland og Belgien, er vi en del af Thomas Cook Group plc med mere end 28.000 ansatte og 96 fly. På årsbasis rejser ca. 19 milloner med Europas næststørste rejsearrangør.


  Ansøgningsfrist:
  15-12-2016

  Yderligere oplysninger fås hos: Henning Romme-Mølby, Telefon: +45 32477610

  Hjemmeside:
  http://www.thomascookairlines.dk

   

   

   

   

   

   

   

   

  .

  NO COMMENTS

  LEAVE A REPLY